top of page

Noi, cei de la Fayn

Poate vă întrebați cum reușim să ne dezvoltăm constant? Răspunsul este: în echipă!

Cu sprijinul celor doi experți în gastronomie, Chef Cristian Dumitru și Chef Roxana Blenche găsim modalități de a ne adapta ofertele și serviciile pentru a satisface și depăși atat nevoile, cât și așteptările clienților! Cu patru locații în portofoliu la momentul actual (2022) și rețetele incredibile a doi chefi bucătari, reușim zi de zi să creăm în jurul prânzului o adevărată experiență culinară și să iți aducem zâmbetul pe buze atunci când ne pășești pragul.

482A9973.jpg
482A0876.jpg

Faceți cunoștiință cu echipa noastră de management:

Faynă Echipă

Chef Cristian Dumitru - CEO

A intrat în contact cu lumea culinară încă din copilărie la frageda vârstă de 8 ani, trezind în el o pasiune arzătoare pentru bucătărie. Apoi, ca adolescent, a lucrat în timpul său liber în localurile părinţilor, aflând atât secretele gastronomiei, cât şi ale businessului de restaurant în general, astfel încât în 2010 la vârsta de 25 de ani, a preluat conducerea unui restaurant care funcţiona strict pe evenimente și pe care l-a gestionat timp de 8 ani. 

 

Această perioadă a fost de un mare impact asupra tânărului chef, care a învățat să își asume riscuri de dragul evoluției și să facă lucrurile bine, cu cap, să îi placă ceea ce face și să-și investească energia și resursele în lucrurile care merită și care îl fac cu adevărat fericit. A fost implicat în prezentări, jurizări, programe de training şi alte activităţi, iar ulterior, Cristian Dumitru a luat decizia de a se reîntoarce în bucătărie, dar de această dată în restaurantul personal.

 

În echipa Fayn a intrat în 2021 pe poziția de Executive Chef, împreună cu Roxana Blenche, iar din iunie 2022 ocupa poziția de CEO. Sunteți curioși cu ce își ocupă timpul liber? Este extrem de dedicat educației non-formale, alături de copii, pe care îi învață importanța alimentației sănătoase, a echilibrului, dar și importanța ingredientelor proaspete, alese cu grijă! Timp în care învață și el din nou cum e să fii jucăuș și să ai imaginație infinită în bucătărie!

Fayn Oameni

Roxana Blenche - Executive Chef

A început aventura ei în domeniul gastronomiei în urmă cu 10 ani, în timpul facultății unde se pregătea să devină inginer zootehnist, însă destinul a decis altceva! De la mesele delicioase preparate acasă, a ajuns să experimenteze din ce în ce mai mult, cu fel și fel de rețete inedite găsite în reviste sau cărți. La îndemnul surorii ei a decis să-ți schimbe viața 180 de grade și să devină bucătar.

 

Primul job a fost în Baia Mare, unde a muncit 1 an de zile, iar mai apoi a decis să își dezvolte talentul culinar în București, alături de Chef Cezar Munteanu. După un timp, bucătăria a dus-o și prin orașul Brașov, unde după luni de muncă a realizat că vrea să-și ducă îndemânarea la un nivel mult mai înalt, motiv pentru care a plecat în Anglia, mai exact în Oxford la Chef Claudio Costea.

 

Ulterior, după o sumedenie de experiențe minunate și lecții învățate, Roxana a revenit în România, iar în prezent lucrează la Fayn Urban Eatery. De 2 ani de zile este lady chef în cadrul Fayn, proiect care a fost încă de la început și ”copilul ei”. În perioada în care se dedica complet la Fayn a decis să participe și la renumita emisiune „Chefi la Cuțite” unde a avut rezultate excelente și s-a clasat ca finalistă!

 

La Fayn ocupă în prezent funcția de Executive Chef. Echipa este totul pentru ea, deoarece o echipă fericită și unită duce la preparate delicioase, care devin mai apoi motivul loialității clienților. Un fun-fact despre Roxana? Pe lângă bucătărie, e pasionată de tatuaje și tot ce ține de cultura Japoniei, așa că nu ratați ocazia de a o surprinde cu un „Kon'nichiwa” când o vedeți!

bottom of page