Noi, cei de la Fayn
Poate vă întrebaÈ›i cum reuÈ™im să ne dezvoltăm constant? Răspunsul este: în echipă!
Cu sprijinul celor doi experÈ›i în gastronomie, Chef Cristian Dumitru È™i Chef Roxana Blenche găsim modalități de a ne adapta ofertele È™i serviciile pentru a satisface È™i depăși atat nevoile, cât È™i aÈ™teptările clienÈ›ilor! Cu patru locaÈ›ii în portofoliu la momentul actual (2022) È™i reÈ›etele incredibile a doi chefi bucătari, reuÈ™im zi de zi să creăm în jurul prânzului o adevărată experiență culinară È™i să iÈ›i aducem zâmbetul pe buze atunci când ne pășeÈ™ti pragul.
Faceți cunoștiință cu echipa noastră de management:
Faynă Echipă
Chef Cristian Dumitru - CEO
A intrat în contact cu lumea culinară încă din copilărie la frageda vârstă de 8 ani, trezind în el o pasiune arzătoare pentru bucătărie. Apoi, ca adolescent, a lucrat în timpul său liber în localurile părinÅ£ilor, aflând atât secretele gastronomiei, cât ÅŸi ale businessului de restaurant în general, astfel încât în 2010 la vârsta de 25 de ani, a preluat conducerea unui restaurant care funcÅ£iona strict pe evenimente È™i pe care l-a gestionat timp de 8 ani.
Această perioadă a fost de un mare impact asupra tânărului chef, care a învățat să îÈ™i asume riscuri de dragul evoluÈ›iei È™i să facă lucrurile bine, cu cap, să îi placă ceea ce face È™i să-È™i investească energia È™i resursele în lucrurile care merită È™i care îl fac cu adevărat fericit. A fost implicat în prezentări, jurizări, programe de training ÅŸi alte activităţi, iar ulterior, Cristian Dumitru a luat decizia de a se reîntoarce în bucătărie, dar de această dată în restaurantul personal.
În echipa Fayn a intrat în 2021 pe poziÈ›ia de Executive Chef, împreună cu Roxana Blenche, iar din iunie 2022 ocupa poziÈ›ia de CEO. SunteÈ›i curioÈ™i cu ce îÈ™i ocupă timpul liber? Este extrem de dedicat educaÈ›iei non-formale, alături de copii, pe care îi învață importanÈ›a alimentaÈ›iei sănătoase, a echilibrului, dar È™i importanÈ›a ingredientelor proaspete, alese cu grijă! Timp în care învață È™i el din nou cum e să fii jucăuÈ™ È™i să ai imaginaÈ›ie infinită în bucătărie!
Fayn Oameni
Roxana Blenche - Executive Chef
A început aventura ei în domeniul gastronomiei în urmă cu 10 ani, în timpul facultății unde se pregătea să devină inginer zootehnist, însă destinul a decis altceva! De la mesele delicioase preparate acasă, a ajuns să experimenteze din ce în ce mai mult, cu fel È™i fel de reÈ›ete inedite găsite în reviste sau cărÈ›i. La îndemnul surorii ei a decis să-È›i schimbe viaÈ›a 180 de grade È™i să devină bucătar.
Primul job a fost în Baia Mare, unde a muncit 1 an de zile, iar mai apoi a decis să îÈ™i dezvolte talentul culinar în BucureÈ™ti, alături de Chef Cezar Munteanu. După un timp, bucătăria a dus-o È™i prin oraÈ™ul BraÈ™ov, unde după luni de muncă a realizat că vrea să-È™i ducă îndemânarea la un nivel mult mai înalt, motiv pentru care a plecat în Anglia, mai exact în Oxford la Chef Claudio Costea.
Ulterior, după o sumedenie de experienÈ›e minunate È™i lecÈ›ii învățate, Roxana a revenit în România, iar în prezent lucrează la Fayn Urban Eatery. De 2 ani de zile este lady chef în cadrul Fayn, proiect care a fost încă de la început È™i ”copilul ei”. În perioada în care se dedica complet la Fayn a decis să participe È™i la renumita emisiune „Chefi la CuÈ›ite” unde a avut rezultate excelente È™i s-a clasat ca finalistă!
La Fayn ocupă în prezent funcÈ›ia de Executive Chef. Echipa este totul pentru ea, deoarece o echipă fericită È™i unită duce la preparate delicioase, care devin mai apoi motivul loialității clienÈ›ilor. Un fun-fact despre Roxana? Pe lângă bucătărie, e pasionată de tatuaje È™i tot ce È›ine de cultura Japoniei, aÈ™a că nu rataÈ›i ocazia de a o surprinde cu un „Kon'nichiwa” când o vedeÈ›i!